Verblijf

Wij vertellen u graag meer over de verblijfsmogelijkheden op onze camping. U kunt de ligging van uw standplaats bekijken op de plattegrond, hier u kunt u elke plek terugvinden.

De kampeerplaatsen en de Stuga kunt u online boeken via de reserveringspagina

Kampeerplaatsen

Veld A

Op veld A bevindt u zich in het hart van de camping. Mede daarom is dit een veld vol gezelligheid. Ideaal voor gezinnen met vouwwagens, caravans of tenten.

Standaard is er een ruime kampeerplaats voor één groot kampeermiddel met of zonder elektra (10 ampère).

Veld B (trekkersveld)

Veld B is geschikt voor campers, caravans en tenten. Het veld ligt net buiten het hart van de camping en is daarom ideaal voor de campinggast die wat meer gesteld is op een rustige standplaats.

Standaard is er een ruime kampeerplaats voor één groot kampeermiddel met of zonder elektra (10 ampère).

Veld C

Mede door de rustige ligging en het kleine speeltoestel is veld C geschikt voor gezinnen met kleine kinderen die verblijven in een tent, vouwwagen of caravan.

Standaard is er een ruime kampeerplaats voor één groot kampeermiddel met of zonder elektra (10 ampère).

Veld F

Voor de echte natuurliefhebbers hebben we ook velden in het bos. Dit zijn velden zonder stroom.

Een standaardplaats op Betteld Sweden is een ruime kampeerplaats voor één groot kampeermiddel maar op dit veld zonder elektra!

Caravans

In onze caravans is ruimte voor 2 volwassenen en 2 kinderen.  De caravans zijn voorzien van alle benodigdheden als servies, bestek, koelkast en waterkoker.

Wij kunnen er tegen een meerprijs een tent bij zetten, waardoor er plaats is voor meerdere personen. Uiteraard kunt U er ook eventueel zelf een bijzettentje bijplaatsen. De caravans staan op veld A, in het hart van de camping.

Caravan A1: Nieuwste caravan van de 3. Woongedeelte om te bouwen naar bedden.
Caravan A2: Heeft 1 vastsstaand tweepersoonsbed en 2 kinderbedjes.
Caravan A3: Grote voortent, stapelbed.

Het is mogelijk om voor €50,- per week een bijzettentje naast uw caravan te plaatsen. 

Stuga

Onze Stuga is de ideale vakantiewoning voor gasten die van het campingleven houden maar iets meer waarde hechten aan comfort. In deze vakantiewoning is ruimte voor 2 volwassenen en 4 kinderen. De Stuga beschikt niet over een eigen toilet en badkamer, hiervoor is het toiletgebouw op de camping te gebruiken.

De Stuga ligt dichtbij het hart van de camping maar tegelijkertijd los van de kampeervelden. Daardoor kunt u op uw eigen veranda heerlijk ontspannen en genieten van het Zweedse (camping)leven.

Tarieven

 

We hanteren de volgende tarieven bij reserveringen. Indien u zonder reservering in Zweden aankomt, gelden deze tarieven in Zweedse kronen. Er is geen pinautomaat aanwezig. Wel kunt u het bedrag eventueel zelf vanaf uw telefoon overmaken in Euros.
Indien u wenst: Annuleringsfonds = 5% van subtotaal.