Recreatie

Betteld Sweden biedt u en uw kinderen een gevarieerd recreatieprogramma. Elke week werken we aan de hand van een thema. Al onze activiteiten van die week worden daar op aangepast, denk hierbij aan de kinderclub, mannen/vrouwenochtenden en zondagse diensten. Wij bieden voor verschillende leeftijdsgroepen activiteiten.

Tijdens de vakantieweken in het hoogseizoen zal er een team met recreatiewerkers aanwezig zijn om u en uw kinderen een onvergetelijke vakantie te geven.

De omgeving van Betteld Sweden biedt u ook voldoende mogelijkheden om er lekker een dagje tussenuit te gaan!

Op de camping

Betteld Sweden biedt een gevarieerd recreatieprogramma voor jong en oud. De camping is omringd door bossen en ligt midden in een meertje. Het strandje is ideaal voor de kinderen. In het meer kan heerlijk worden gezwommen. De rust en puurheid van de natuur zijn overweldigend.

Voor de jongere kinderen van 5 tot en met 12 jaar hebben wij op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend kinderclub. Hier luisteren of kijken we naar een bijbelverhaal, we zingen en knutselen of we doen een leuk spel!

Naast de kinderclub organiseren we bosspelen, zeskampen, kanotochten, volleybaltoernooien, lampion-optochten, poppenkast, sing-inn’s en ga zo maar door… 

In het Fika-Hus kunt u terecht voor een heerlijk bord patat of kunt u frietjes halen. Iedere 14 dagen is er op woensdagavond een gezellige BBQ, wanneer dit is kunt u lezen op het bord bij het Fika-Hus. Het Fika-Hus is iedere ochtend geopend tussen 10.00-12.00 uur.

De jeugd heeft een eigen plaats waar ze optimaal kunnen ‘chillen‘. Het recreatieteam is hierbij aanwezig van 21:00-00:30 uur.

Wekelijks wordt er op de camping een survivaltocht per kano georganiseerd waarbij je blijft slapen op een onbewoond eiland!

Dinsdag, donderdag en zaterdag is er geen dagrecreatieprogramma op de camping zelf. Wij vertellen u graag over activiteiten in de regio.

Recreatieteam

Een team van recreatiewerkers is de hele dag in touw om uw vakantie zo goed mogelijk te laten slagen. Zij realiseren het jeugd- en recreatieprogramma, staan in de Smølhut en verder komt u ze overal tegen. U mag ze altijd vragen stellen, zij zijn herkenbaar aan hun rode shirt.

In de omgeving

De omgeving van Betteld Sweden is bebost en puur. U zult ongetwijfeld elanden tegenkomen tijdens uw tochten! In de omgeving kunt u onbeperkt fietsen, wandelen en kanoën. Op het meer rond de camping is er volop gelegenheid om te vissen. Vissers uit heel Europa komen naar Zweden vanwege de visfaciliteiten.

Het plaatsje Åmål, aan het Vänern-meer, ligt 20 kilometer vanaf de camping. Åmål beschikt over twee grote supermarkten, een leuk haventje en een aantal interessante musea. Ook vindt u hier een Zweedse VVV.

Op de camping vindt u informatie over leuke activiteiten, mooie plaatsen en musea in de buurt. Voor meer informatie kunt ook contact opnemen, dan sturen wij u een overzicht van activiteiten in de omgeving.