Contact

Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken via onderstaande kanalen. 

Telefoon

+31 6 82 46 71 42

Oasecamp Storastrand

Oasecamp Storastrand
SMU i Animskogs lagergard
662 97 Amal
Sweden

Kantooradres

Routebeschrijving

Per Auto

De routebeschrijving is heel handig te bekijken op google maps: bestemming = Sandbol, Amal, SE. Vanaf Sandbol staan er borden naar Störa Strand.

Er zijn diverse manieren om te rijden. De afstand is afhankelijk van uw woonplaats in Nederland ca. 1100 à 1250 km. U kunt in 1 rit doorrijden over de bruggen, maar het is ook leuk om via Puttgarden en Helsingborg de reis twee keer met de pont te onderbreken. Puttgarden is een overtocht van een uur, Helsingborg van een kwartier. De tol van de bruggen en de gezamenlijke kosten van de overtochten zijn ongeveer gelijk.

Wilt u met de kinderen wat rustiger aan doen, dan kunt u er ook voor kiezen om in Kopenhagen te overnachten. Op de middag van de eerste reisdag kunt u dan nog heerlijk gaan zwemmen aan de stadsstranden van Kopenhagen (afslag 16, vliegveld). De tweede dag is dan nog wel een echte reisdag met ca. 5 uur reistijd.

Andere overtochtmogelijkheden zijn vanuit Kiel (nachtboot) en vanuit het noorden van Denemarken.

Per trein

Voor de echte backpackers is Åmål natuurlijk ook per trein te bereiken.

Per vliegtuig

Per vliegtuig kunt u goedkoop vliegen via Airport Rygge, net over de grens van Noorwegen, ruim 2 uur vanaf Betteld Sweden. U kunt ook vliegen via Göteborg, dit is ook twee uur rijden vanaf de camping. Het voordeel van dit vliegveld is dat het goed aangegeven staat en centraal ligt.